Nem kell meggyőzni egymást. Megérteni igen.

Lesz másik – Te is kellesz hozzá!

2018/11/22 – Közös Halmaz


Szinte hihetetlen, de már majdnem két éve, hogy egy aranyos kis műhelyben nekiálltunk összeszerelni a régen megálmodott ajtóinkat. Azóta tízezrek nyitogatták őket, és szeretjük azt gondolni, hogy sokak szívét megmelengettük velük.

Ha találkoztál mostanában az ajtóinkkal, akár az ARC-kiállításon, akár a filmfesztiválunkon, láthattad, hogy kissé elfáradtak. Toldozgatjuk-foldozgatjuk őket egy ideje, de be kellett látnunk, jóval komolyabb, professzionálisabb ajtógarnitúrára van szükségünk ahhoz, hogy egyszerre megállják a helyüket kiállítási tárgyként a szabadban, illetve oktatási segédeszközként az iskolákban.

Utoljára akkor indítottunk közösségi finanszírozási kampányt, amikor még csak makettjeink voltak. Ennek már közel három éve. Nélkületek akkor nem válhatott volna valóra az ajtó-álom. Most is csak a Ti segítségetekkel lehetséges, ezúttal az Adjukössze felületén:

https://adjukossze.hu/kampany/nyissunk-a-multra-hogy-legyen-jovonk-1565

KozosHalmaz_Adjukossze_181123.jpg

Sok köztérre, sok iskolába kell még eljutnunk, hogy áttörést érhessünk el. Ebben segíthetsz most Te is – támogatással, megosztással, ajánlással.

Nagyon köszönjük!


Támogass minket! – rendszeres támogatás

Havi rendszeres támogatás esetén az alábbi összegekkel tudsz minket segíteni. Az összeg kiválasztása után átirányítunk a PayPal felületére, pár kattintás, és kész is vagy.

Támogass minket! – egyszeri támogatás

Egyszeri támogatás esetén Te határozod meg, pontosan mennyivel kívánsz hozzájárulni céljaink eléréséhez. (Használhatod a PayPal rendszerét vagy saját bankkártyádat is.)

  Vissza a főoldalra