Nem kell meggyőzni egymást. Megérteni igen.

Óratartó önkéntesek jelentkezését várjuk!

2017/12/23 – Közös Halmaz


Te is arra vágysz, hogy Magyarország egy jobb, békésebb hely legyen? Úgy érzed, hogy ehhez jelentős előrelépés lenne a mélyen gyökerező XX. századi magyar történelmi traumák feldolgozása?

Akkor itt a helyed!

DSC_0443.JPG

A Közös Halmaz Alapítvány önkénteseket keres csapatába, akik szívesen tartanának foglalkozásokat középiskolásoknak. Kidolgozott óratartói programokkal, illetve felkészült szakemberekkel rendelkezünk, de további segítő kezekre van szükségünk ahhoz, hogy üzeneteinket minél több iskolába eljuttassuk.

A csatlakozás feltétele egy felkészítő képzésen való előzetes részvétel. Ennek keretében megfelelő tréninget biztosítunk a jelentkezők számára, hogy felkészülten tudják a későbbiekben a foglalkozásokat megtartani, a Közös Halmazt képviselni.

Első képzésünkre két részben, két szombati napon kerül sor: január 20-án és január 27-én. Az első alkalom egy teljes napot, míg a második egy fél napot fog igénybe venni. A képzésen való részvétel ingyenes.

Olyan lelkes önkénteseket keresünk, akik szívesen dolgoznának a Közös Halmaz céljaiért, és akik saját megítélésük szerint alkalmasak lennének erre a feladatra. További feltétel, hogy vállalni tudják a képzésen való részvételt, valamint a későbbiekben munkanapokon iskolaidőben történő óratartást.

DSC_0459.JPG

Jelentkezni és érdeklődni az onkentes@kozoshalmaz.hu címen lehet.

Várunk Téged!


Támogass minket! – rendszeres támogatás

Havi rendszeres támogatás esetén az alábbi összegekkel tudsz minket segíteni. Az összeg kiválasztása után átirányítunk a PayPal felületére, pár kattintás, és kész is vagy.

Támogass minket! – egyszeri támogatás

Egyszeri támogatás esetén Te határozod meg, pontosan mennyivel kívánsz hozzájárulni céljaink eléréséhez. (Használhatod a PayPal rendszerét vagy saját bankkártyádat is.)

  Vissza a főoldalra