Nem kell meggyőzni egymást. Megérteni igen.

Támogatás bankkártyával


Mekkora összeggel szeretnél minket támogatni?

Kérjük, add meg támogatásod összegét forintban.

Ft
„A fizetés megkezdése” gombra kattintva átirányítunk a UniCredit Bank biztonságos fizetési oldalára. Kérjük, olvasd el az alábbi tájékoztatót.

Információk a kártyás fizetésről

A kártyás fizetés folyamata

Bankkártyás fizetés segítségével kényelmesen és biztonságosan támogathatod a Közös Halmaz Alapítványt. Miután fent megadtad, mekkora összeggel kívánsz minket támogatni, átírányítunk a UniCredit Bank fizetőoldalára, ahol a biztonságos és titkosított kapcsolaton keresztül bankkártyád számának, lejárati dátumának, valamint a kártya hátoldalán található ellenőrzőkódjának (CVC/CVV) megadásával fejezheted be a fizetési folyamatot. A kártyádat kibocsátó bank ezt követően további hitelesítési lépéseket kérhet a PSD2 által bevezetett ún. erős ügyfélhitetesítés érdekében. Amennyiben problémád adódna, érdeklődj bankodnál az erős ügyfélhitelesítési lehetőségekről.


A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard kártyákat fogadja el. Visa Electron kártya a kibocsátó bank döntésétől függően kerülhet elfogadásra. Maestro kártyák esetében csak azok kerülhetnek elfogadásra, amelyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatja el a Bank, ha annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezte. Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A biztonságról

Az internetes kártyás fizetés technikai lebonyolítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. megbízott partnere, a First Data Magyarország Kft. saját platformján hajtja végre. A banki fizetőoldal 2048 bites RSA titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körűen titkosított biztonságát.

A banki fizetőoldal az alábbi két URL egyikét használja. Az átirányítást követően minden esetben ellenőrizd, hogy az alábbi két URL egyikét látod-e böngésződ címsorában!

  • https://unicredit.hu.sia.eu
  • https://vpos.sia.eu

A UniCredit Bank részletes tájékoztatója a bankkártyás fizetésről itt érhető el.

Elállás és reklamáció

Az alapítványi támogatás természetéből adódóan egyszeri támogatás kifizetését követően elállásra nincs lehetőség. Reklamáció esetén az info@kozoshalmaz.hu email címen tudsz minket elérni.